• Subvert Tradition :<br>ZSDI Sand Making Rotor Centrifugal Crusher

  Што правиме?

  Субвертна традиција:
  Центрифугална дробилка со ротор за правење песок ZSDI

  ● Моќност од 450 KW, излезна моќност: 200 тони/ч песок
  ● Структура на шест шуплини, производство што не се затнува
  ● Механички бум: Одржувањето заштедува повеќе време и едноставно
  ● Потрошувачката на енергија паѓа за 28,57% од традиционалната VSI ударна дробилка
  ● Супер голема големина на честички: 80 мм (плус 30 мм од традиционалниот VSI)

  Гледај Повеќе
 • PORTABLE CRUSHER SERIES

  Што правиме?

  СЕРИЈА НА ПРЕНОСНИ ГРОДАШКИ

  ● Флексибилно движење
  ● Не е потребна цивилна инсталација
  ● Модуларна и едноставна инсталација
  ● Отстранување на отпад
  ● Практична конверзија на страницата

  Гледај Повеќе

Зошто Zs Crusher?

—— Слично е и насмевката да бидеме поискрени ——
—— Слично е квалитетот да бидеме посигурни ——
—— Слично е да бидеме повнимателни ——

Контактирајте со нас сега

Поднесувањето на вашата адреса за е-пошта може да гарантира дека ќе ја добиете нашата најнова консултација што е можно поскоро!

InquiryПрашај сега *Нема да ги споделуваме вашите лични податоци