• Subvert Tradition :<br>ZSDI Sand Making Rotor Centrifugal Crusher

  Çfarë bëjmë ne?

  Tradita përmbysëse:
  ZSDI Sand Making Rotor Polic centrifugale

  ● Fuqia 450 KW , Prodhimi : 200 Ton/H Rërë
  ● Struktura me gjashtë zgavra, prodhim jo bllokues
  ● Bum mekanik: Mirëmbajtja është më e kursyer në kohë dhe e thjeshtë
  ● Konsumi i energjisë bie 28,57% se Crusher Tradicional me ndikim VSI
  ● Madhësia e grimcave ushqimore super të mëdha: 80 mm (plus 30 mm se VSI tradicionale)

  Shiko më shumë
 • PORTABLE CRUSHER SERIES

  Çfarë bëjmë ne?

  SERIA PORSËVE PORTABLE

  ● Lëvizje fleksibël
  ● Nuk kërkohet instalim civil
  ● Instalim modular dhe i thjeshtë
  ● Hedhja e mbeturinave
  ● Konvertimi i përshtatshëm i faqes

  Shiko më shumë

Pse Zs Crusher?

—— Ngjashëm është edhe buzëqeshja që ne të jemi më të sinqertë ——
—— Ngjashëm është cilësia që ne të jemi më të besueshëm ——
—— Në mënyrë të ngjashme është shërbimi që ne të jemi më të vëmendshëm ——

Na kontaktoni tani

Dorëzimi i adresës tuaj të emailit mund të sigurojë që ju të merrni konsultimin tonë të fundit sa më shpejt të jetë e mundur!

InquiryHetim tani *Ne nuk do të ndajmë informacionin tuaj personal