AGREGATE

zhengsheng (1)

Lëndët e para transportohen me anë të ushqyesit vibrues në thërrmuesin e nofullës për shtypje paraprake, i njohur gjithashtu si thërrmim primar.Gurët e mëdhenj grimcohen në madhësi mesatare të grimcave në të njëjtën kohë, dhe më pas i nënshtrohen shtypjes dytësore nga thërrmuesi me goditje ose thërrmuesi kon.Materialet e grimcuara nga thërrmuesi me goditje ose thërrmuesi i konit pastrohen me ekran vibrues, Materialet që nuk plotësojnë kërkesat kthehen në thërrmuesin me goditje ose thërrmuesin kon për shtypje dytësore për të formuar një cikël të mbyllur.Materialet që plotësojnë kërkesat e madhësisë së grimcave hyjnë në makinën e prodhimit të rërës për shtypje dhe formësim.Materialet nga makina e prodhimit të rërës me goditje kontrollohen nga ekrani vibrues dhe materialet më të mëdha se madhësia e caktuar e grimcave kthehen në makinën e prodhimit të rërës me goditje për shtypje ciklike.Materialet që plotësojnë madhësinë e caktuar të grimcave transportohen në çdo grumbull të produktit të përfunduar me anë të shiritit transportues.

Agregati i zhavorrit përdoret gjerësisht në ndërtimin e infrastrukturës inxhinierike, betonit, llaçit dhe produkteve të çimentos.Është një sasi e rëndësishme dhe e madhe lëndësh të para në lëndët përbërëse të betonit dhe produkteve të çimentos.Kërkesa e tij e ngurtë është e domosdoshme.Deri më tani, nuk ka asnjë produkt tjetër për ta zëvendësuar atë.

Betoni i agregatit të rërës dhe llaçi i përzier i thatë i përgatitur nga pajisjet grimcuese zscrusher kanë papërshkueshmëri, rezistencë ndaj ngricave, qëndrueshmëri dhe rezistencë ndaj korrozionit shumë më të lartë sesa produktet natyrale të rërës.Aplikimet e tyre në agregatet e ndërtimit përfshijnë kryesisht autostradën, hekurudhën, urën, ndërtesat e larta, ruajtjen e ujit, hidrocentralet, ndërtimin e aeroportit dhe projekte të tjera.

zhengsheng (4)
zhengsheng (5)
zhengsheng (3)
zhengsheng (6)

BETON I RICIKLUAR

Një sasi e madhe e skorjeve të tullave, blloqeve të betonit, blloqeve të çimentos dhe mbeturinave të tjera ndërtimore krijohen gjatë procesit të ndërtimit të rrugëve, ndërtimit të shtëpive, ndërtimit komunal dhe rrënimit të shtëpive.Këto mbetje ndërtimore përmbajnë shumë papastërti.Është e vështirë të përballesh me papastërtitë si hekuri, tallashja dhe qeset plastike.Thërrmuesit tradicionalë nuk mund të merren drejtpërdrejt me to.Prandaj, thërrmuesit celularë duhet të përdoren për të hequr drejtpërdrejt patate të skuqura druri dhe papastërti të tjera ndahen dhe thyhen për rikuperimin e burimeve.Thërrmuesi i lëvizshëm mund të përpunojë mbetjet e ndërtimit në agregate rëre dhe zhavorri me madhësi dhe specifika të ndryshme grimcash në të njëjtën kohë.Produkti i përfunduar ka formë të mirë grimcash dhe plotëson standardet e përdorimit në fusha të ndryshme.

Aplikacionet

Pasi stacioni i lëvizshëm i thërrmimit dhe skanimit thyen mbetjet e ndërtimit, shumica e mbetjeve mund të ripërdoren si burime të rinovueshme pas klasifikimit dhe largimit.Pas grimcimit të materialeve të mbeturinave si muratura dhe betoni, mund të përdoret për të bërë tulla të depërtueshme, blloqe, tulla grilë dhe produkte të tjera materialesh ndërtimi, si dhe mund të zëvendësojë rërën për llaçin e muraturës, llaçin e suvatimit, jastëkun e betonit, etj;Shufrat e skrapit, telat e hekurit, aksesorët e ndryshëm të skrapit dhe metalet e tjera mund të ripërpunohen në çelik të specifikimeve të ndryshme pas klasifikimit, centralizimit dhe ringrohjes.

zhengsheng (2)
zhengsheng (2)
zhengsheng (1)
zhengsheng (3)