side_banner

Sunn følelse av daglig vedlikehold av mobil knuser

Mobil knusemaskin er et relativt populært knuseutstyr for tiden.Det brukes ofte til å behandle byggeavfall, og utstyret er veldig praktisk, raskt og stabilt.For å opprettholde den bedre ytelsen til utstyret, bør vedlikeholdstiltakene til utstyret være på plass, og operatørene må mestre det daglige vedlikeholdet og overhalingen.For å gjøre det lettere for kundene å forstå kunnskapen om daglig vedlikehold, har vi sortert ut noen forholdsregler for daglig vedlikehold:

41423

1. Det rutinemessige vedlikeholdet er på plass

Først må vi smøre utstyret for daglig vedlikehold.Hvis den mobile knuseren er utstyrt med en kjegleknuser eller en kjeveknuser, kan et tvungen smøreoljesystem benyttes.Endringer i oljetemperatur, oljetrykk, strømning og andre parametere bør tas hensyn til fra tid til annen.
Under drift av utstyret skal det tas hensyn til støy og vibrasjoner.Ved stor støy skal operatøren umiddelbart stoppe maskinen for inspeksjon, implementere løsninger på feilen og deretter starte maskinen på nytt.

2.Vedlikeholdsarbeid er uunnværlig
Ytelsen til den mobile knuseren avhenger av operatørens hyppige vedlikehold.I tillegg til vanlig vedlikehold er utstyrsvedlikeholdet delt inn i tre deler: mindre reparasjon, middels reparasjon og overhaling.

①Mindre reparasjoner
Under langvarig drift av den mobile knuseren, vil ytelsen til utstyret bli alvorlig påvirket av slitasjen på individuelle deler.For å unngå problemer med utstyret, bør operatørene være oppmerksomme på skadene på sårbare deler, bytte ut delene i tide og gjøre inspeksjonsarbeidet godt.

②Middels reparasjon
Når utstyret er ute av drift, må vedlikeholdsleddet observere og analysere bruken av viktige deler av utstyret.Ved middels vedlikehold demonteres ofte hele enheten, og deler og deler rengjøres.

③ Overhaling
Overhalingen inkluderer alt arbeid med mellomstore og mindre reparasjoner.Under overhalingen av den mobile knuseren er det nødvendig å følge alle delene.Reparer og vedlikehold store og små deler av utstyret for å forbedre ytelsen til utstyret og forbedre produksjonseffektiviteten.Brukeren bør legge til rette i alle aspekter før overhalingen.Overhalingstiden bør være lang, så tiden bør være rimelig tilrettelagt for å unngå å påvirke produksjonen.

Ovenstående er et sammendrag av den generelle kunnskapen om vedlikehold av mobil knuser.Hvis du har spørsmål om den mobile knuseren, kan du gjerne kontakte oss!


Innleggstid: Sep-02-2022