page_banner
 • Мобилна/преносна фабрика за дробење вилица (гуми)

  Целата пренослива опрема за дробење на вилицата е на бродот, вклучувајќи дробилката за вилица, фидер, вибрирачки екран итн. опремата е флексибилна и флексибилна, што во голема мера го проширува концептуалното поле на грубо дробење и може да здроби материјали со јачина не поголема од 320 MP до средна големина на честички одеднаш.Опремата е флексибилна, удобна и мобилна, што може да заштеди многу капитални трошоци за изградба, уривање и трансфер;Може да ги скрши материјалите на локацијата и да се движи со напредувањето на лицето за ископување суровини, со што значително ги намалува транспортните трошоци на материјалите.

  Големина на напојување: ≤ 800MM

  Капацитет на обработка: 85-650T/H

  Опсег на примена: третман на градежен отпад, урбана инфраструктура, патишта или градилишта, рудници, рудници за јаглен, земјени карпи итн.

  Применливи материјали: градежен отпад, армиран бетон, камчиња, гранит, базалт, железна руда, варовник, кварц, дијабаза итн.

  Истражуваimg
  Mobile/Portable Jaw Crusher Plant (Tire)
 • Субвертна традиција: Центрифугална дробилка со ротор за правење песок ZSDI

  -450 KW Пower , излез:200 Ton/H песок

  -Структура со шест шуплини, производство без затнување

  -Механички бум:Одржувањето заштедува повеќе време и едноставно

  -Потрошувачката на енергија се намалува за 28,57% потоа Традиционалната VSI ударна дробилка

  -Супер голема големина на честички: 80 мм (плус 30 мм од традиционалниот VSI)

  -Интегрирана машина за обликување и правење песок

  -Подмачкување со тенко масло, различни автоматски мерки за заштита за да се намали времето на исклучување на дефектот

  -Далечински визуелен мониторинг, интелигентна контрола

  Истражуваimg
  Subvert Tradition :ZSDI Sand Making Rotor Centrifugal Crusher
 • Мобилна/преносна фабрика за дробење песок (гуми)

  Пренослива дробилка за правење песок е мобилна постројка на тркала.

  Нема потреба од градежни работи, нема потреба од инсталација, флексибилно и практично

  Достапни се и нафта и струја

  Ниска потрошувачка на енергија и висок производствен капацитет

  Прилагодлив хидрауличен аутригер

  Достапно е прилагодување

  Големина на напојување: ≤ 40 mm

  Капацитет: 120-350 т / ч

  Истражуваimg
  Mobile/Portable Sand Making Crusher Plant (Tire)
 • Мобилна / пренослива фабрика за дробење конус (гуми)

  Преносливата конусна дробилка главно се користи во операции на средно и фино дробење.Оваа опрема најчесто се користи за секундарно дробење.Хидраулична конусна дробилка или композитна дробилка за конус може да се избере и конфигурира според различни потреби на корисниците.

  Големина на напојување: ≤ 300MM

  Капацитет за обработка: 30-350 T/H

  Опсег на примена: широко се користи за рециклирање градежен отпад, урбана инфраструктура, патишта или градилишта, земјени работи, фабрики за чакал, рудници за јаглен и други операции на локацијата

  Применливи материјали: градежен отпад, армиран бетон, конструкција од тули и плочки, челична згура, железна руда, камче, варовник, руда од обоени метали, син камен, гранит, базалт, дијабаза, андезит, јаловина од руда итн.

  Истражуваimg
  Mobile / Portable Cone Crusher Plant (Tire)
123456Следно >>> Страница 1/7

Контактирајте со нас сега

Поднесувањето на вашата адреса за е-пошта може да гарантира дека ќе ја добиете нашата најнова консултација што е можно поскоро!

imgПрашај сега *Нема да ги споделуваме вашите лични податоци